A nő, akit 10 éves korától vert és erőszakolt az apja, 16 évesen bérgyilkost fogadott, hogy végezzen a férfival - Life Story

A nő, akit 10 éves korától vert és erőszakolt az apja, 16 évesen bérgyilkost fogadott, hogy végezzen a férfival

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Cheryl Cuccio 16 éves volt, amikor bérgyilkost fogadott, hogy megszabaduljon az apjától, aki 10 éves kora óta verte és erőszakolta. A nő nemrég könyvet írt mindarról, amit átélt, és azt reméli, történetével segíthet más áldozatoknak.

A 16 éves Long Island-i lány története, aki bérgyilkost fogadott, hogy megölje az apját, aki elmondása szerint naponta háromszor is megerőszakolta őt, megrázta a teljes közösséget. Cheryl, aki most boldog házasságban él, és két lány édesanyja, így mesélt az átélt borzalmakról.

„Nem lehetett neki nemet mondani. Nem tudtam ellene küzdeni. Minél jobban küzdöttem ellene vagy elutasítottam, annál dühösebb lett, és megütött vagy pofon vágott. Eljutottam arra a pontra, hogy inkább engedtem neki, mert minél tovább küzdöttem, annál agresszívebb lett, és annál jobban fájt.” – mondja.

Cheryl a férjével együtt írt memoárjában mesél életének legsötétebb szakaszáról, arról, hogy 10 éves korától 16 éves koráig az apja napi szinten megerőszakolta. A könyvben elárulja, hogy a rémálom akkor kezdődött, amikor az édesanyja, Cathleen, kórházba került veseproblémái miatt. Azt írja, az apja azokban a hónapokban kezdett el különös érdeklődést mutatni iránta, addig nem sok időt töltöttek együtt.

A villanyszerelőként dolgozó James Pierson eleinte az autóban kezdte simogatni a lányát, úton a kórházba, hogy meglátogassák a beteg édesanyát, és Cheryl, aki akkor még csak kislány volt, még nem értette, hogy ez rossz dolog.

Később azonban egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy az apja viselkedése nem normális, és mire 1985-ben Cheryl édesanyja meghalt, a tinédzser lányt rendszeresen megerőszakolta az apja, de ő rettegett bárkinek is szólni róla.

James Pierson egy ponton azzal fenyegette meg a lányt, hogy ha nem engedelmeskedik neki, akkor Cheryl húga, JoAnn, kerül sorra.

1985 decemberében Cheryl végül bevallotta barátjának, Robnak (aki később a férje lett), hogy mi történik otthon, miután a 18 éves fiú többé-kevésbé magától is kitalálta, hogy valami nincs rendjén.

Cheryl a hírekben látott egy riportot egy nőről, aki bérgyilkost fogadott, hogy megszabaduljon erőszakos férjétől, és úgy gondolta, talán ez lehet a kiút.

„A 80-as években nem nagyon hallottál arról, hogy valaki vérfertőzés miatt börtönbe került volna. Talán ha hallottam volna egy olyan történetet, amiben a férfit letartóztatták, elmondtam volna valakinek, mi történik, de soha nem hallottam hasonlót.” – mondta Cheryl, aki meg volt győződve róla, hogy a bérgyilkos az egyetlen megoldás.

Egy osztálytársa, Sean Pica, azt mondta, vállalja a gyilkosságot 1000 dollárért. Rob segített neki kifizetni a kért összeget, és 1986. február 6-án Cheryl holtan találta az apját az otthonuk bejárata előtt. A 42 éves férfit 5, fejre és mellkasra adott lövéssel ölte meg a felfogadott bérgyilkos.

Egy héttel később mindhárom fiatalt letartóztatták. Sean, aki a gyilkosságot elkövette, és a bíróságon bűnösnek vallotta magát, 24 év börtönbüntetést kapott, és 2002-ben szabadult.

Cheryl 6 hónap börtönbüntetést kapott, Rob pedig bűncselekményre való felbujtásért próbaidőn volt.

Három évtizeddel később – annak ellenére, hogy közel 30 éve boldog házasságban élt Robbal és két felnőtt lánya is van azóta – Cheryl azt mondja, még mindig kínozzák az emlékek, és vannak pillanatok, amikor tisztán látja maga előtt az apja holttestét.

2012-ben Rob majdnem belehalt egy szívrohamba. Miután 43 percig nem volt pulzusa, az orvosok már majdnem lemondta róla, de Cheryl követelte, hogy próbálkozzanak tovább, így Rob végül életben maradt. Cheryl ezek után azt mondta, szilárd meggyőződése, hogy neki ott kellett lennie, hogy megmentse Rob életét, miután a férfi korábban már megmentette az övét.

A nő ezután döntött úgy, hogy hallatni fogja a hangját, férjével együtt könyvet írt, és blogot is vezet, hogy segítsen más túlélőknek.

„Azt mondom azoknak az áldozatoknak, akikkel beszélek, hogy soha ne okolják önmagukat, mert ami történt, nem az ő hibájuk. Az erőszak és a vérfertőzés nem határozzák meg őket. Ennek nem szabad az egész életüket tönkretennie. Hiszen annyi jó várhat még rád, csak tovább kell lépned.” – mondja Cheryl. Forrás: twice.hu

Fotók: Cheryl Cuccio/Facebook

Megosztás