Letöltendőt kértek Berki Krisztiánra a büntetőfékezés miatt. – Videó - Life Story

Letöltendőt kértek Berki Krisztiánra a büntetőfékezés miatt. – Videó

A híresség még 2018-ban büntetőfékezett Óbudán, ami miatt az ügyészség most vádat emelt ellene.

Napra pontosan három éve okozott balesetet egy férfi Budapest III. kerületében, a Pünkösdfürdő utcában. A Blikk információi szerint az illető Berki Krisztián volt, aki egy BKK busz előtt büntetőfékezett.

lap információi szerint Berki a tilos jelzés ellenére meg akarta előzni a buszt, először azonban ez nem sikerült neki.

„A vád szerint a vádlott 2018. március 17-én Budapest III. kerületben, a Pünkösdfürdő utcában autózott. Előtte haladt egy busz, ami a megállóhoz érve lelassított, de le- és felszálló utas hiányában nem állt ott meg. A vádlott a záróvonal és az előzni tilos jelzés ellenére meg akarta előzni a buszt, ez azonban nem sikerült neki, vissza kellett sorolnia. Mind a vádlott, mind a busz vezetője dudáltak egymásra. A vádlott ezután feldühödve, a megengedett sebesség túllépésével megelőzte a buszt, majd elé visszatért, intenzív fékezésbe kezdett, végül a busz előtt megállt” – számolt be az esetről a Fővárosi Főügyészség.

Az autóbusz a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést, és míg a járműben két és fél, addig az autóban tizennégy millió forintos kár keletkezett.

Az ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, valamint jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatti vádiratában a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetésre, a közügyektől-, valamint a járművezetéstől eltiltásra tett indítványt. – ripost.hu