Miért nem engedtek meghalni?! Az étel látványától is kiborul a tini – drámai videó - Life Story

Miért nem engedtek meghalni?! Az étel látványától is kiborul a tini – drámai videó

A koronavírus-járvány kitörése miatt elrendelt korlátozásokat követően kezdte el visszautasítani az ételt az a fiatal lány, aki mára szinte naponta kérleli az anyját, hogy hagyják meghalni.

Tavaly, amikor a koronavírus-járvány miatt bevezették a korlátozásokat, akkor kezdte el először számlálni a kalóriákat az a fiatal lány, aki mára attól is hisztériás rohamot kap, ha ránéz az ételre – az orvosok mégsem hajlandóak rajta segíteni, mondván: nincs elég rosszul.

MIÉRT NEM ENGEDED, HOGY MEGÖLJEM MAGAM?

A Melbourne-ben élő 15 éves Chloe Walker tavaly, az első lezárások után kezdett el edzeni. Mint magyarázta: ami időtöltésnek indult, az mára pokollá tette az életét.

– Unatkoztam és elkezdtem edzeni, egészségesebben akartam étkezni, aztán az egész kicsúszott a kezeim közül. Elkezdtem számlálni a kalóriákat, visszautasítani az ételt, és edzeni akkor is, amikor fáradt vagyok és nincs már több erőm – mesélte a Current Affair című tévéműsorban az étkezési zavarokkal küzdő kamaszlány, aki a következő drámai felvételen azért kezd hisztérikus zokogásba, mert képtelen enni az ebédként elé tett avokádós kenyérből

Ha eszem és utána ártok magamnak, az ellensúlyozza – magyarázza a kamasz, akinek minden egyes falat kínszenvedés, és úgy érzi: evés közben karmolnia, ütlegelnie kell saját magát. Épp ezért édesanyja

KÉNYTELEN LESZÍJAZNI ŐT AZ ÉTKEZÉSEK SORÁN.

A legmegrázóbb – meséli a műsorban az anyuka, Melinda Walker –, hogy Chloe szinte minden egyes nap azzal fordul hozzá:

KÉRLEK, ENGEDD, HOGY MEGÖLJEM MAGAM! MIÉRT NEM ENGEDSZ MEGHALNI?!

A kórházak – amelyeket a család felkeresett – ennek ellenére nem hajlandóak felvenni a tinilányt, mondván: nincs olyan rosszul, hogy befektessék, gyógyuljon csak otthon.

Chloe állapotán az sem segít, hogy anorexiája és a pandémia miatt is egyre jobban elszigetelődik a kortársaitól, barátaitól. A tengerpartra is kocsival kell levinni, ugyanis olyan vékony, hogy egy tízperces séta után is átfagy, a barátokkal pedig nem mer elmenni sehová, nehogy enni kelljen.

– Talán ha tíz órát volt összesen iskolában egész évben. Hogy tekinthetik őt így egészségesnek az orvosok?! – teszi fel a kérdést a lány édesanyja

Megosztás