Wolff már reagált is Marko eltiltást követelő megjegyzésére: „A vélemény olyan, mint a s*lyuk” - Life Story

Wolff már reagált is Marko eltiltást követelő megjegyzésére: „A vélemény olyan, mint a s*lyuk”

Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint mindkét pilótának szerepe volt a 2021-es Brit Nagydíjat meghatározó elsőkörös balesetben, de nem érdekli, hogy a történtek után mit gondol a Red Bull.

 

Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff azonban továbbra is kitart a véleménye mellett, hogy mindkét pilóta vétkes volt, és visszaszólt a Red Bull tanácsadójának, Helmut Markónak is.

 

„A vélemény olyan, mint a s*lyuk, mindenkinek van. Vicceltem, mindenkinek joga van a saját véleményéhez, de egy ilyen eset felé mindenkinek megvannak a saját előítéletei” – mondta Wolff a vasárnapi sajtótájékoztatóján.

 

 

Ez is egy olyan eset, amilyenhez hasonlót már láttunk a múltban is, amikor két nagyszerű pilóta versenyez egymással. Amikor egyikük sem hajlandó engedni, hajlamosak előfordulni az ilyen esetek. Szerintem azonban két ember kell a tangóhoz.”

 

„Ez a bajnokság eddig is nagyon szoros volt, mindenünkkel kapaszkodunk ebbe a címbe, miközben tudjuk, hogy nem teljesítünk olyan jól, mint a Red Bull vagy a Honda. Mi is buktunk sok pontot korábban, most mi nyertünk sokat. Ez mindig egyensúlyba jön.”

 

„Szerintem, ha egy alacsony vagy közepes sebességű kanyarról lett volna szó, akkor nem lenne ekkora vita a következményekről vagy arról, hogy mekkora büntetést kellett volna adni. Egy olyan kanyarról volt szó, ahol egyedül is nagy bátorságra van szükséged ahhoz, hogy padlógázzal edd be.”

Megosztás