Hosszú Katinka üzent a kritizálóknak: Nyugodtan fel lehet húzni a cipőmet pár napra - Life Story

Hosszú Katinka üzent a kritizálóknak: Nyugodtan fel lehet húzni a cipőmet pár napra

„Nem kifogásként, de probléma volt, hogy egy új felkészülést kellett kitalálnom, mivel már tökéletesítettem a versenynaptárra a felkészülést, de a halasztás miatt ez szétcsúszott tavalytól kezdve” – utalt az olimpia tavalyi elhalasztására.

 

„A nehéz helyzetekben mindig kibukik, ki az, aki mellettem áll és ki az, aki nem. Aki csúnyábbat gondol, nyugodtan felhúzhatja a cipőmet egy pár napra és megnézheti, milyen érzés” – reagált Hosszú, aki visszalépését is vállalja.

 

„Fura volt versenyezni, nem voltam magabiztos, nem tudtam, hogy pontosan mit csinálok, hogyan fogok úszni, amit régebben mindig tudtam előre, mi hogyan fog menni. Erre kellett volna még egy kis idő, sajnos. Én tényleg a vízben hagytam, ami bennem volt, sajnos, ez most csak erre volt elég

 

Mindig mindent úgy próbálok, hogy a lehető legjobb legyen, de sajnos soha nem lesz mindenkinek a legjobb” – tette hozzá.

 

Az M4 Sport szakértőjét, Mutina Ágnest felháborították a Hosszú Katinkának küldött üzenetek, a szerdai úszódöntők után stúdiónkban vette védelmébe a háromszoros olimpiai bajnokot.

 

Hosszú az interjúban a tokiói olimpia második magyar aranyérmesének is gratulált:

 

“Nagyon örülök, hogy [Milák] Kristóf nyert és már van aranyérme az úszóknak is, büszke vagyok rá” – mondta a 200 pillangó királyáról Hosszú

Megosztás