Megvan melyik klub fizetheti ki a 20 milliót Szalai Attiláért! - Life Story

Megvan melyik klub fizetheti ki a 20 milliót Szalai Attiláért!

Továbbra is téma a német és a török sajtóban, hogy a Borussia Dortmund ajánlatot tett a Fenerbahcénak a csapat magyar hátvédjéért, Szalai Attiláért. A nyolcszoros német bajnokcsapat sajtóhírek szerint 12 millió eurót ajánlott a 23 éves védőért, aki a beszámolók szerint a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet.

Az már korábban eldőlt, hogy az isztambuli klub 20 millió eurót szeretne kapni az egyik legjobbjáért – mint ismert, idén januárban csak a töredékéért, kétmillió euróért szerződtették a ciprusi Apollon Limasszoltól, s most tízszeres áron adnák tovább. Már ha ténylegesen túladnak rajta.

wa.de is is kiemelten foglalkozik a Dortmund nyári erősítési terveivel, köztük a hátsó alakzattal, s így került képbe Szalai Attila. A német együttesnek nem csak a magyar védő az egyetlen célpontja, hanem a (kívánság)listáján két játékos is szerepel.

Az első számú célpont a Juventus 23 éves török hátvédje, Merih Demiral volt, állítólag a torinóiak csak 40 millió euróért vált volna meg tőle, így az üzlet kútba esett. Demiral mellett a három magyar játékost is foglalkoztató RB Leipzig német válogatott balbekkje, Marcel Halstenberg az újabb kiszemelt. Német sajtóhírek szerint továbbra is terítéken van a lipcsei védő megszerzése.

ÁLLÍTÓLAG A DORTMUND CSAK ABBAN AZ ESETBEN FIZETI KI A FENERBAHCE ÁLTAL KÉRT ÖSSZEGET SZALAIÉRT, HA A HALSTENBERG-ÜZLET MEGHIÚSUL.

Megosztás