Anyát megviselte haldokló férje utolsó kívánsága, újszülött gyermekével a kezében. - Life Story

Anyát megviselte haldokló férje utolsó kívánsága, újszülött gyermekével a kezében.

Christopher Stone az alabamai Vance-ből, tudta, hogy haldoklik, de egy dolgot még mindenképp szeretett volna megtenni még az utolsó lélegzetvétel előtt: találkozni akart születendő fiával.

Teljesült a haldokló édesapa utolsó kívánsága, amikor találkozott újszülött fiával – egy nappal később meghalt.

Április 24-én, egy nappal a halála előtt, teljesült a kívánsága.

A GoFundMe oldal szerint a 48 éves Christopher Stone tüdőfibrózisban, tüdőtágulatban vagyis emfizémában és pulmonális hipertóniában szenvedett, „miután sok éven át keményen dolgozott azért, hogy eltartsa a családját”.

A közelmúltban pedig egyre több időt kellett a kórházban töltenie, ahol kezelést kapott.

Tüdőátültetésre lett volna szüksége, de április 21-én megtudta, hogy ez már nem lehetséges, mert a szervezete túlságosan legyengült.

Christopher lánya, Gracie, elmondta, hogy a férfi felesége, Brandi, januártól áprilisig el sem mozdult a betegágy mellől, és egészen a szülésig, április 24-ig, egy kórházi székben aludt.

„El tudod képzelni, hogy kilenc hónapos terhes vagy és a férjed kórházi ágya mellett egy székben alszol minden este? Januártól áprilisig végig ezt tette. Soha nem hagyta magára.” – mesélte Gracie.

A szülés után a kórházi személyzet rögtön bevitte Brandit és újszülött kisfiát Christopher szobájába az intenzív osztályon, hogy a férfi találkozhasson a fiával. Christopher másnap meghalt.

„A karomban tartottam a kisfiamat. Megcsókoltam a feleségemet. Isten nagyon jó.” – írta Christopher egy jegyzettömbre, miután megismerte a kisfiát.

Megosztás