HOPPÁ, MÉG AZ IDÉN FÉRJHEZ MEGY AZ EXATLON SZTÁRJA - Life Story

HOPPÁ, MÉG AZ IDÉN FÉRJHEZ MEGY AZ EXATLON SZTÁRJA

Busa Gabiék nem halogatják a lagzit.

Határozott elképzelései vannak Busa Gabinak, amiket mindig véghez is visz. Nos, ez az esküvőjével sincs másképp. Mint a Ripost is beszámolt róla, az Exatlon sztárját több, mint két hete a Maldív-szigeteken jegyezte el a szerelme. Gabi akkor az Instagram-oldalán osztotta meg az örömteli hírt, és a csoda szép gyűrűt is megmutatta a rajongóinak. „A legnagyobb igen” – írta. Most pedig az is kiderült, hogy nem kívánják halogatni a lagzit, és még az idén kimondják a boldogító igeneket.

A szegedi Busa Gabi vallja: az ember nemcsak a hasával, hanem a szemével is  eszik – Szegedi hírek | Szeged365

Még szeretném az idén

– kezdte Busa Gabi, aki nevetve hozzátette, hogy erről természetesen a vőlegénye, Jároszkievicz Krisztián is tud. „Amikor megtörtént, mondtam is, hogy kezdjük a vendéglistát megírni. El is kezdtem írni, hogy ki részéről hány ember. Az ő részéről megvolt a dolog, úgyhogy most már én jövök, én szervezek” – fogalmazott Gabi a FuttábanPalik Laci internetes műsorában.

A videóból az is kiderült, hogy a szerelmesek már a családalapításon is gondolkoznak. Gabi tervei szerint az év végén vagy a jövő év elején még megméretteti magát egy kick-box mérkőzésen, és utána azonnal rátérnek a babaprojektre.

 

Megosztás