Hihetetlen, hogy ilyen módon repült a mennybe az angyal arcú 6 éves kislány. Apja rózsaszín koporsót csinált neki.. - Life Story

Hihetetlen, hogy ilyen módon repült a mennybe az angyal arcú 6 éves kislány. Apja rózsaszín koporsót csinált neki..

A 6 éves Alesha MacPhail soha többé nem megy nyaralni, édesanyja soha többé nem fogja hallani a hangját, és soha többé nem fakasztja mosolyra az embereket. A lányt súlyosan bántalmazták, amely az életébe került.

Egész Nagy-Britannia visszatartotta a lélegzetét, amikor bejelentették, hogy eltűnt. 2018. július elején a nagyszüleinél volt Bute szigetén, és ott veszett nyoma.

Néhány nappal később holttestét találták meg az erdőben. A rendőrség gyorsan kiderítette, hogy egy 16 éves fiú végzett vele.

Az elképzelhetetlen tragédia nemcsak a lány szülővárosát, hanem az egész országot és Európát is érintette. Senki sem gondolhatta volna, hogy valaki ilyen brutálisan árt egy gyereknek.

A szülők nem tudtak beletörődni a veszteségbe. Arra kérték a gyászolókat, hogy rózsaszínbe öltözve jöjjenek el a július 21-i temetésre.

A 6 éves kislány édesanyja, Georgina Lochrane maga is virágos ruhát viselt. A baba koporsója is rózsaszín volt, lovak húzták. A végén a gyászolóknak zenét játszottak, és szappanbuborékok úsztak a levegőben. A lány szerette őket, és arról álmodozott, hogy lesz buborék is a következő szülinapi zsúrján.

A 6 éves gyerek szülei nem tudtak beletörődni ezzel a kegyetlen bűncselekménnyel. Anya megható szavakkal búcsúzott lányától:

KISLÁNYOM. MÉG MINDIG NEM HISZEM EL, HOGY ELMENTÉL. NÉLKÜLED MINDEN NAP EGYRE NEHEZEBB. TÉGED SZERETLEK A VILÁGON A LEGJOBBAN….KIS HERCEGNŐ REPÜLJ A MENNYBE

A szülők fájdalma leírhatatlan volt. Senkinek sem szabadna ilyesmit átélnie…

Ő pedig az elkövető. Aaron Campbell, 16 éves volt ekkor. Életfogytiglant kapott…

 

Megosztás