"ÖLELTEM, AMÍG MEG NEM ÁLLT A KICSI SZÍVE" - EBBE HALT BELE A KISFIÚ.. ÉRDEMES ERRE GIGYELNI.. - Life Story

„ÖLELTEM, AMÍG MEG NEM ÁLLT A KICSI SZÍVE” – EBBE HALT BELE A KISFIÚ.. ÉRDEMES ERRE GIGYELNI..

Családját szerette volna meglepni vele, hogy belebújik a dinoszauruszt ábrázoló lufiba.

Az 5 éves Karlton a családját szerette volna meglepni, így amíg szülei és unokahúgai az udvaron pihentek, ő szobájában megpróbált belebújni a vele megegyező méretű, dinoszauruszt ábrázoló lufiba, amit hetekkel azelőtt kapott a vidámparkban. Valószínűleg az lehetett a terve, hogy kisétál a kertbe dinoszauruszként. Édesanyja, a 43 éves Lisa a mosdóba ment be, amikor úgy gondolta, hogy megnézi, mit csinál gyermeke. A kisfiúra a lufival a fején talált rá, Karlton akkor már nem volt magánál.

Az anya azonnal kivitte az udvarra, ahol újraélesztéssel próbálkoztak a mentők kiérkezéséig. „Négy perc alatt kiértek, de olyan volt, mintha 4 óra lett volna. Elzsibbadtam a félelemtől és csak sikoltottam, sikoltottam” – számolt be az anya a DailyMailnek a fia megtalálását követő percekről.

Karlton nagyon szerette a dinoszauruszokat, rengeteg dínós könyve és játéka volt, a hatalmas héliumos lufit is ezért kapta szüleitől.

A kisfiút mentőhelikopterrel szállították kórházba. Édesanyja mindvégig mellette volt, pár nap után azonban szóltak neki az orvosok, hogy már nem tudják Karltont megmenteni. A kisfiút, miután hatalmas rohamok gyötörték, lekapcsolták a lélegeztetőgépről és elhunyt. Édesanyja kórházi ágyában feküdt vele, és énekelt neki élete utolsó perceiben. „Öleltem, amíg meg nem állt a kicsi szíve. Elment aludni” – mondta szomorúan az anya.

Pár héttel ezelőtt Luke, egy 8 éves kisfiú a születésnapjára kapott héliumlufiból lélegzett be, később ő is elhunyt. Ehhez a szörnyű esethez hasonlóan, ott is hamar végzett a hélium a kisfiúval. A vizsgálatok bebizonyították, hogy a hélium belégzése miatt Luke agyában oxigénhiány lépett fel, ezért állt le a szíve is. A fiú nagyon hamar eszméletét veszthette, mivel még a szájában volt a lufi, amikor rátaláltak.

 

 

Megosztás