CSODA TÖRTÉNT! Az ultrahangos felvétel után az orvosok könyörögtek, hogy vetesse el a babát. Az anya azonban másképp döntött. - Life Story

CSODA TÖRTÉNT! Az ultrahangos felvétel után az orvosok könyörögtek, hogy vetesse el a babát. Az anya azonban másképp döntött.

Az első ultrangos vizsgálat után figyelmeztették az anyát, hogy fejlődési rendellenességgel küzd a babája! Ami ezután történt, az hihetetlen.

A pocaklakó sok pár életében az egyik legjobban várt dolog. Attól a pillanattól kezdve, hogy megtudják, hogy szülők lesznek, sok leendő anyuka és apuka imádkozik azért, hogy a kis szeretetgombóc egészségesen szülessen.

Olesia és férje, Eugen nagyon boldogok voltak, amikor megtudták, hogy családjuk bővülni fog.

Úgy tűnt, minden rendben van a terhességgel, mígnem egy napon az orvosok pusztító hírt közöltek Olesiával. Az ultrahang kimutatta, hogy a kislánynak fejlődési rendellenességei lesznek. Az orvosok szerint a kicsi kezei nem fejlődtek ki, és minden belső szerve megnagyobbodott.

A családnak azt tanácsolták, hogy szakítsák meg a terhességet. Olesia felidézte, hogy az orvos szavai a következők voltak: „Felfogtad, hogy ez egy kereszt, amelyet egész életedben cipelned kell? A gyereked beteg! Azért fogsz imádkozni, hogy mielőbb meghaljon és ne szenvedjen tovább se ő, se Ti.”

Alapos gondolkodás után a várandós szülők úgy döntöttek, hogy megtartják lányukat. Amikor erről tájékoztatták az orvosokat, azt mondták: „Ez a te dolgod. Írj egy nyilatkozatot arról, hogy tisztában vagy a gyermeked betegségével, hogy a jövőben ne legyen panasz.”

Az ezt követő időszakban a család aggodalmai születendő gyermekük miatt egyre nagyobbak lettek. Azonban soha nem bánták meg a döntést, hogy folytatták a terhességet.

Egy hideg decemberi éjszakán történt, hogy Olesiának elfolyt a vize. Eugen bevitte a kórházba, és kint várta, amíg megszülte a lányukat.

Körülbelül három órával később megszületett Nadejda baba. Az orvosok Olesia mellkasára helyezték, és elmondták neki, hogy egészséges kislánynak adott életet. Ez az anya nem hitte el, amit hall. Aztán a kórházi személyzet egy része kiment, hogy elmondja Eugennek a jó hírt. „Uram, uram, van egy kislánya! Gratulálunk! És teljesen egészséges!” Az „egészséges” szó visszhangzott ennek az apának a fülében. „Igaz lehet ez?” – tette fel a kérdést magában.

Amikor rájöttek, hogy kislányuk valóban egészséges, és nem hiányzik egyetlen testrésze sem, a szülők boldogok és zavarodottak voltak.

Ekkor közölték velük az orvosok, hogy félreértelmezték az ultrahangot, mivel Olesiának nagy méhmiómája volt. Ezek jóindulatú daganatok, amelyek gyakran jelennek meg fogamzóképes korban. Amit fejlődési rendellenességnek láttak, azok valójában ezek a kinövések voltak.

Olesiát megműtötték. Sajnos a méhét el kellett távolítani, így soha többé nem lehet gyermeke, de vigasztalta a tény, hogy legalább egy gyönyörű és egészséges babának életet adhatott.

 

Megosztás