Videó: B. Krisztián anyja kitálalt. Durva dolgokat állított Mazsiról „Állandóan bejárónő kellett és felelős..” - Life Story

Videó: B. Krisztián anyja kitálalt. Durva dolgokat állított Mazsiról „Állandóan bejárónő kellett és felelős..”

Berki Krisztián édesanyja szerint Mazsi gyásza nem megfelelő, és arról is  beszélt, hogy fia halála előtt sokszor panaszkodott rá, mennyire nem házias.

Berki Krisztián édesanyja nem tud beletörődni fia halálába: anyák napján látta utoljára. „Nem akarom elfogadni, hogy nincs a Krisztián… Ha őt bántják, olyan, mintha kést dobálnának belém” – mondta a TV2-nek. Belátja, hogy keveset volt vele, amikor fia kicsi volt, de nagyon sokat dolgozott, állítja. A „szeretlek” szót egyetlen egyszer mondták ki egymásnak. akkor Berki már 40 éves volt. „Anyu, szeretsz te engem, kérdezte… én elkezdetm sírni, akkor mondtuk el egymásnak… sok idő eltelt” – emlékezett.

Júlia kérdezte nemrég Hódi Pametát, az első feleséget, jár-e úszni Nati, de kiderült, hogy azóta nem is volt uszodában: ezt az asszony felettébb furcsállta, mert Berki szerint tehetéges volt a lány.

Mazsival rossz a viszonya, egy hónapja nem beszéltek. Szerinte ő nem kívánatos személy Berki Renáta otthonában. „Nekem is van lelkem, vannak érzéseim, nekem nem mindegy, hogy beszél velem… ha pedig valakit annyira szeretek, nem költözöm el hetente!” – utalt arra, hogy Berkiéknél nem volt teljesen rendben a házasság.

Mint mondta, fia panaszkodott neki, olyanokat mondott, hogy „ilyen nő nekem nem kell, aki nem tud maga körül rendet rakni. Bejárónő kell, takarítónő kell, vasalónő  kell… se nem főz, se nem mos. Ebéd? Ebéd? Hát olyat nem ismer!” – sopánkodott az asszony.