Hazaküldték a kisvárdai kórházból a kisfiút, másnap reggel elhunyt - Life Story

Hazaküldték a kisvárdai kórházból a kisfiút, másnap reggel elhunyt

A tizenkétéves Martinkát a háziorvos a kórházba utalta, azonban onnan hazaküldték, mondván, hogy semmi baja, ám másnap reggel a gyermek összeesett és meghalt. A család a kórházra mutogat, az intézményben vizsgálatot rendeltek el az ügyben.

– írta az édesanya húga, aki szerint az egészségügyi intézményben nem csináltak EKG-t, sem laborvizsgálatokat, és infúziót sem kapott a kisfiú. A család úgy érzi, az intézmény mindenféle segítség nélkül bocsátotta a kisgyermeket haza, nem fektették be. A nagynéni leírása szerint a kisfiú aznap este otthon már nem evett, nem ivott, majd lefeküdt aludni.

 

Reggel felkelt, összeesett és ennyi volt egy 12 éves gyermek élete

 

– írta a nagynéni. A család fájdalmában most a kórházat okolja a történtekért, bár a kisfiú már otthonában hunyt el, és a halál oka sem tisztázott egyelőre. Szerettünk volna a családdal is beszélni, ők azonban egyelőre elzárkóztak a nyilatkozat elől.

Fotó: ATV – A kisvárdai Szent Damján Görögkatolikus Kórház

 

Hiányzol mindenkinek drága kis angyalkám, egy csodás embert vesztettünk el kis unokaöcsém, legyen neked könnyű a föld!

– búcsúzott Martinkától az egyik összetört nagynéni.

Megkerestük a kisvárdai Szent Damján Görögkatolikus Kórházat is az üggyel kapcsolatban, akik a Borsot arról tájékoztatták, hogy értesültek az esetről.

A sajnálatos halálesetet, mely nem intézményünkben történt. Az ezt megelőző eseménnyel kapcsolatban intézményünkben vizsgálat zajlik. További részletekről nem áll módunkban tájékoztatást adni. A gyászoló család felé együttérzésünket fejezzük ki

– tájékoztatta lapunkat Hegyi Henrik D. főigazgató.

Megosztás