GYEDÜL HALT MEG AZ 1 ÉVES FIÚ KARÁCSONYKOR A LAKÁSUKBAN - Life Story

GYEDÜL HALT MEG AZ 1 ÉVES FIÚ KARÁCSONYKOR A LAKÁSUKBAN

Felfoghatatlan kettős tragédia miatt ért véget egy édesanya és kisfia élete. Napokkal később találtak rájuk az otthonukban.

Ennél szomorúbb eset nem is történhetett volna meg egy családdal. December 24-én, szenteste tragikus hirtelenséggel elhunyt egyedül egy ártatlan 1 éves kisfiú. De ez még nem minden…

A 35 éves Stacey Hackett soha nem fogja tudni kiheverni barátnője, Natalie Kane és a kis Harry halálát. Úgy volt, hogy a barátnője és a kisfia a karácsonyt nála töltik, ám nem jelentkeztek. Napokkal később azonban aggódni kezdett, így egy ismerősével közösen elmentek a lakásukhoz.

„A gondolat, hogy Harry sír a lakásban, és senki sem jön hozzá, annyira felzaklatott. Ez mindannyiunk számára tanulság, hogy karácsonykor és egész évben ellenőrizzük a barátainkat és szomszédainkat. Nem tudtam, hogy Natalie küszködik, és ha tudtam volna, komolyabban vettem volna a karácsonyi távollétét” – mondta összetörten Stacey.

A 27 éves Natalie önkezével vetett véget az életének. Az egyéves Harry nem sokkal később kiszáradás miatt halt meg. A rendőrök úgy vélik, hogy a kisfiú két-három napig élhetett az anyja halála után. Holttestét a lakásuk fürdőszobájában találták meg, míg Natalie-ét a nappaliban, a bontatlan karácsonyi ajándékok mellett.

„Odaadó anya volt. Teljesen megváltoztatta az életét, mióta megszületett Harry, és már nagyon várta az első igazi karácsonyt vele. Soha nem fogom kiheverni mindkettőjük elvesztését. Ha ebből valami jó származik, akkor remélem, hogy mások is megtanulják, milyen fontos, hogy beszéljünk a mentális egészségről és a depresszióról” – tette hozzá zokogva Stacey.

A vizsgálat szerint a szomszédok nem hallottak semmi szokatlant a folyamatosan csöpögő csapon kívül – írja a The Sun. 

 

Megosztás