Hihetetlen: Megjelent Berki Krisztián szelleme. - Life Story

Hihetetlen: Megjelent Berki Krisztián szelleme.

Hajdú Péter állítja, hogy megjelent nála Berki Krisztián szelleme

Szelleműzőt kellett hívnia az éjszaka közepén – erről új YouTube-műsorában beszélt.

„Én nem hiszek a halottlátóknak, de pont Berki Krisztián halála után pár nappal otthon voltunk Eszterrel, és a tévé előtt elaludtunk, nyitva volt a teraszajtó.Egy csörömpölésre, fura zajra mindketten felébredtünk, egymást kérdeztük, hogy hallottad?Igen! Tíz perc múlva megint. Lementem, mert van alul egy gépház, gondoltam biztos ott valami. De van lenn egy kis konditerem-szerűségünk, van benne egy futópad meg egy kondigép. A kondigépet kilenc éve vettük, de sosem használtuk. Bementem a gépházba, ott volt valamilyen alapzúgás” – mondta Hajdú Péter a műsor felvételén.

Berki Krisztián temetéseFOTÓ: KONCZ MÁRTON – ORIGO

Mint mesélte, a kondigép zúgott, megpróbálta kivenni belőle az elemet. Ekkor valamit észrevett a kijelzőn: mint ahogy a kvarcórában vannak a betűk, az volt kiírva, hogy Berki. Szólt Eszternek, hogy menjen le – szerelme le is ment és felsikoltott, azt mondta, azonnal menjenek onnan – írta a Bors.

 

Egyikük sem nyitott a túlvilági, ezoterikus dolgokra, nem hittek a szellemekben, de azonnal hívtak egy szakembert, akiért Hajdú éjjel 11-kor el is autózott Nagykovácsiba, hogy az jöjjön és elengedje Berki szellemét.

Az adás itt lesz látható  péntek este héttől. Az első adást egy hét alatt 52 ezren nézték meg, az újabb vendég Sebestyén Balázs lesz.

 

 

Megosztás