A halál erdője: Az Aokigahara-japán erdő sötét titkai és morbid népszokásai. Figyelem brutális képek. - Life Story

A halál erdője: Az Aokigahara-japán erdő sötét titkai és morbid népszokásai. Figyelem brutális képek.

Az Aokigahara-erdő Japánban található, és híres arról, hogy az ország legnépszerűbb öngyilkossági helyszíne. Az erdő olyan sűrű, hogy könnyű eltévedni benne, és az emberek gyakran keresik fel, hogy öngyilkosságot kövessenek el.

Azonban az Aokigahara-erdőhöz kapcsolódik egy másik, kevésbé ismert népszokás is, amely az okultizmusra utal. Az emberek úgy tartják, hogy az erdőben vannak bizonyos helyek, amelyek erős okkult energiákat sugároznak ki, és akik ezekre a helyekre merészkednek, különleges élményeket élhetnek át.

18+! Megrázó fotók az öngyilkosok erdejéből – B1 BLOGCSALÁD

Az egyik ilyen hely a Narusawa-vízesés, amelynek közelében sokan tapasztaltak már olyan érzéseket, mintha valami megpróbálná elhúzni őket. Az emberek úgy vélik, hogy az erők, amelyek ezen a területen hatnak, kapcsolódnak a halottak szellemvilágához.

Az Aokigahara-erdőhöz kapcsolódó népszokások azonban nem csak az okkultizmussal kapcsolatosak. Az emberek úgy vélik, hogy az erdőben van egy különleges szellem, aki az emberek segítségére siet, ha bajba kerülnek az erdőben. Sokan állítják, hogy hallották a szellem hangját, amikor eltévedtek vagy bajba kerültek az erdőben.

18+! Megrázó fotók az öngyilkosok erdejéből - B1 fotó

Az Aokigahara-erdőhöz kapcsolódó népszokások különlegesek és furcsák, de mégis érdekesek. Az emberek továbbra is látogatják az erdőt, hogy átéljék ezeket a tapasztalatokat, és talán még a szellemet is megtalálják, amely segítségükre lesz, ha bajba kerülnek.

Aokigahara, az öngyilkosok erdeje | Kafo HU

Megosztás