Éheztették és halálra kínozták a 9 éves kisfiút az anyja és az élettársa, legalább 50 különböző sérülést találtak rajta. - Life Story

Éheztették és halálra kínozták a 9 éves kisfiút az anyja és az élettársa, legalább 50 különböző sérülést találtak rajta.

A feltehetően halálra vert kisfiú az iskolában állandóan éhes volt, ami miatt a gyermekvédelem is kiment a családhoz, de végül nem emelték ki a gyereket.

Folytatódott a bírósági tárgyalása a 35 éves édesanyának, Carla Scottnak és 41 éves élettársának, Dirk Howellnek, akiket gyilkossággal vádolnak. Egészen pontosan azzal, hogy halálra kínozták a nő 9 éves kisfiát, Alfie Steele-t, akit a fürdőben találtak meg és több mint 50 különböző sérülés nyomait fedezték fel a testén. Az esetről a brit Mirror számolt be.

Korábban az iskolája már jelentette a kis Alfie esetét a gyermekvédelemnek, mivel a fiú az iskolában állandóan éhesnek mutatkozott. Ki is mentek a családhoz, és kötelezték Howellt, hogy adjon több reggelit a gyereknek, illetve további konzultációkat is előírtak. Ezen a nő és a férfi veszekedett is, Howell ugyanis közölte, nem akar a gyermekvédelemmel beszélni, majd eltiltották attól, hogy Scott házában éjszakázzon.

Egyik este, azonban az egyik szomszéd rendőrt hívott, mert egy dühös férfi hangját és egy jajveszékelő gyereket hallott. A rendőröknek azonban az anya azt mondta, hogy kisfia a szobájában alszik. A gyilkosságot egyikük sem ismerte be.

Megosztás