Halálosan megfenyegette lánya barátját Opitz Barbi édesapja, botrányos videó került fel a netre. - Life Story

Halálosan megfenyegette lánya barátját Opitz Barbi édesapja, botrányos videó került fel a netre.

A férfi nem szeretne egész életében attól rettegni, hogy lányát megölik.

Opitz Barbi a minap jelentette be, hogy kibékültek kedvesével, és a korábbi viták ellenére tiszta lapot nyitnak kapcsolatukban.

A hírt az énekesnő családja koránt sem fogadta kitörő lelkesedéssel, sokkal rosszabb embernek gondolják Barbi szerelmét, mint amilyennek ő beállítja – számolt be hétfőn a Blikk.

A zenész édesapja egy megtört, ám mégis indulatos hangvételű videóban, a TikTok-on reagált lánya döntésére, és próbálta őt a korábbi incidensekre emlékeztetni.

Nem te mondtad el, hogy hogyan fojtogatott? Nem te mondtad, hogy miket csinált? Meg több millió forintos károkat okozott

– idézte fel a történteket a férfi. Azt is kérdezte lányától, egész életében attól kelljen-e félnie, hogy egyszer a párja megöli.

 

@user94430363559335♬ eredeti hang – Thomas


A felháborodott apa ezután sátánistának nevezte a fiatalt, majd lánya megverésével és egy telefon ellopásával is megvádolta, hozzátéve, ezeket mind Barbi mondta el korábban.

Elrabolt, amikor ott voltam Pesten. Elrabolt két haverjával

– folytatta a férfi, aki további lopásokat és rongálásokat is nyakába varrt.

De így is ki fogom a Serleg Albertet…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Serleg Albert (@serleg.albert) által megosztott bejegyzés

– fenyegette meg halálosan lánya választottját, majd rövidesen befejezte videóüzenetét.
Emlékezetes Opitz Barbi tavalyi botránya, amikor is családja szerint elrabolta őt a fiú. Az énekesnő ezt az esetet úgy magyarázta, hogy utazás előtt visszafordult lekapcsolni a lakásban a fűtést, ekkor pár órára elaludt, emiatt nem tudták őt elérni.

Megosztás