Valóságshow-t indít Kulcsár Edina - Life Story

Valóságshow-t indít Kulcsár Edina

Még személyesebb tartalmakhoz juthatnak hozzá azok, akik hajlandóak a tárcájukba nyúlni.

Kulcsár Edina nagy bejelentést tett a minap közösségi oldalán: Családjával együtt saját valóságshow-t fog indítani. A platformot továbbra is az öt gyermeket nevelő édesanya elsődleges szócsöveként szolgáló Instagram fogja szolgáltatni, amelynek egyik új funkcióját, az úgynevezett közvetítési csatornát fogja erre használni.

Ezen a tartalomgyártó csatornán lehetőségük lesz a rajongóknak előfizetni, melynek az első hónapban kétezer, majd azt követően ötezer forint lesz a havidíja.

Számomra egy olyan lehetőséget dobott fel, amit én kezelhetek. Én gyárthatok külön tartalmakat azoknak, akik előfizetnek. Azóta, amikor csak tehetem, megállás nélkül ezzel foglalkozom, és úgy döntöttem, hogy belevágok

– írja Kulcsár az Insta-történetében.

Az egykori szépségkirálynő ígéretéhez híven nem előre megtervezett történéseket láthatnak majd a nézők, hanem tényleg a valóság lesz bemutatva. Mint mondta, az első hónapban inkább vlogokat fog megosztani, amin keresztül jobban bemutathatja a családját. Ezt követően – mikor összeáll a „stáb”– elkezdik forgatni az első évadot, mintha csak egy tévéműsor lenne.

 

Megosztás