Sokan támadják Berki Mazsit, már a kislányát féltik - Life Story

Sokan támadják Berki Mazsit, már a kislányát féltik

Mint írtuk, még december közepén elhagyta az országot Berki Mazsi és gazdag barátja, Zoltán, akik gyerekeiket is magukkal vitték a hosszú utazásra. Az özvegy a hosszú luxusutazásról már mutatott pár felvételt, de a kislányáról készült fotó váltotta ki eddig a legnagyobb felháborodást a közösségi oldalán.

Berki Mazsi még mindig családjával utazgat, elég sok helyen jártak már a pár hét alatt, nemrég Miamiból jelentkeztett, aztán már Arubáról mutatott egy megosztó fotót, melyen kislánya látható, azonban sokan nem nézik jó szemmel, hogy a luxusözvegy kislányát is felhasználja a figyelemfelkeltésre, azóta rengeteg kritikát kapott a bejegyzése miatt.
Voltak, akik inkább óvaintették, hogy anyaként figyelni kell arra, hogy a gyereket ne mutassa meg hiányos öltezetben, nehogy rossz kezekbe kerüljön a felvétel. De volt, aki kevésbé volt megértő, és keményen fogalmazott azzal kapcsolatban, hogy szerinte Berki Mazsi csak arra használja fel kislányát, hogy még többen foglalkozzanak vele, mert az utóbbi időben egyre több képet mutat a kis Emmáról, ami eddig nem volt jellemző.

Reméljük, semmilyen pedofil nem tölti le a képét. Erre azért gondolj, szerintem– figyelmeztette Berki Mazsit a felelőtlenségére egy követője.

A kislány aranyos, bájos. De akkor sem teszünk fel hiányos ruházatban gyermekfotót.Anyaként figyelni kell erre!” – folytatta egy másik kommentelő.

Gondolom nem véletlenül lett ilyen pontosan kirakva a kislány kezén a karkötő, hogy Aruba.Ezzel is, csakhogy az újságírók felfigyeljenek Rád, hogy most meg éppen Arubában nyaralsz. Más szülő meg csak kirak egy képet, hogy a vízparton a lánya, de ezt a karkötőt „mindenképpen” mutatni kellett, és aztán csodálkozol, hogy miket írnak rólad… Amúgy szép kislányod van az biztos!” – szúrta ki a Bors az éles kritikát Berki Mazsi egyik követője, aki szerint az özvegy egyre nagyobb túlzásokba esik a szereplési vágya miatt.

Nem Berki Mazsi az első, akit a gyerekéről készült félmeztelen fotó miatt kritizáltak a követői, L.L. Juniort is többen támadták, amikor hasonló felvételeket osztott meg kislányáról.

A kis Emmáról készült fotót a linkre kattintva tekintheti meg.

Forrás: origo