Elképesztő luxusban tartja fiatal párját L. L. Junior – kép - Life Story

Elképesztő luxusban tartja fiatal párját L. L. Junior – kép

L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata többször is hullámvölgybe került, azonban úgy tűnik a pár most végre egymásra talált.

A rapper 2022 novemberében vállalta fel a kapcsolatát a nála tizennyolc évvel fiatalabb énekesnővel. A pár sokat veszekedett, így többször tartott mosolyszünetet. Bár szakításuk után is megmaradt a jó kapcsolat, úgy látszik nem sokáig bírták egymás nélkül, tavaly ismét egymásra találtak. Azóta nagy a szerelem, a zenész pedig igazi luxusban tartja kedvesét.

Az énekesnő előszeretettel avatja be a követőit a mindennapjaiba, így nemrég egy tajvani étteremből posztolt, és megmutatta, hogy homárt eszik, ami nem tartozik az olcsó kategóriás ételek közé. Kilója akár 30-40 ezer forint is lehet, ami igazi luxus.

Dárdai Blanka, mint oly sok női társa imádja a különböző cipőket. Hatalmas gyűjteménye van a számtalan luxusmárkákból és a legjobb divattervezők által megálmodott darabokból. A Massimo Dutti csizmáját közel 100 ezer forintba kerül, míg Rejina Pyo félcipőjéért még ennél is többet fizethetett. A háttérben meghúzódó Balenciaga táskájáért pedig háromszáz ezer forintot is ott hagyhatott a pénztárnál – írja a Bors.

Úgy tűnik, hogy L.L. Junior két kézzel szórja a pénzt, aminek fiatal barátnője örül a legjobban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BRENKA (@dardaiblanka) által megosztott bejegyzés