Durva kritikát kapott illetlen viselkedése miatt Berki Mazsi - Life Story

Durva kritikát kapott illetlen viselkedése miatt Berki Mazsi

Újabb luxusutazásával dicsekszik Berki Mazsi, aki szinte már alig tartózkodik itthon, mióta új párjával él együtt, hiszen a gazdag férfi elhalmozza őt mindennel, legyen szó akár luxuscikkekről, akár plasztikai műtétekről. Most Bangkokba utaztak a szerelmesek, ahonnan Berki Mazsi szinte azonnal bejelentkezett az Instagram-oldalán, és egy hosszas bejegyzésben panaszkodott az érkezésük körülményeire.

Azóta újabb fotókat osztott meg magáról, az egyik lapozható galériában a helyi látványosságokat is igyekezett bemutatni, de a legtöbb fotón természetesen ő is felbukkan. Újabb élménybeszámolót is tartott, elárulta, merre jártak, és azt is, hogy milyen olcsón tudtak megvásárolni egyes termékeket és szolgáltatásokat. A bejegyzése alatt azonban kapott hideget-meleget, valóságos vita robbant ki a luxusözvegy egyik fotója miatt, ugyanis az egyik követője durva kritikát fogalmazott meg a tiszteletlen viselkedéséről.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Nem ártott volna kicsit tájékozódni utazás előtt. A Buddhával nem illik, nem szabad fotózkodni!

 – írta egyik követője, aki arra próbált utalni, ha idegen országba utaznak, akkor ezeknek a dolgoknak érdemes utánanézni, de sokan nem értettek vele egyet.

Mit okoskodsz itt, olvastam erről, hogy háttal a Buddhának lehet fotózkodni. Lehetne elnézést kérni Mazsitól!

– vette védelmébe egy másik követője, aki teljesen másképp tudja a szabályokat, mint a kritikus kommentelő, de mások is reagáltak erre a témára, de nem jutottak közös nevezőre a kérdésben.

Megosztás