GYŐZIKÉNEK JÓ OKA VAN TITOKBAN TARTANI, HOGY HOVA KÖLTÖZIK - Life Story

GYŐZIKÉNEK JÓ OKA VAN TITOKBAN TARTANI, HOGY HOVA KÖLTÖZIK

A Gáspár család egyelőre nem osztja meg a nagyérdeművel, hogy hol épül az új házuk, és erre jó okuk van. A família mostanában olyan sok támadást kap, hogy még várnak a bejelentéssel.

Bár az új szomszédok számára már egyértelmű lehet, hogy Gáspár Győző és a családja költözik az utcába, a helyieken kívül egyelőre senki sem tudja, hogy hol kezd új életet a híres család. Arról, hogy Győzike 50 év után elhagyja Salgótarjánt, elsőként a Bors számolt be, de hiába hívtuk a hétvégén a showmant és kérdeztük meg, hogy hol épül az új ház, Győző igyekezett nagyon óvatosan fogalmazni, a helyszínt pedig hétpecsétes titokként kezelni.

Győzike hallgat

Gáspár Győző akkor interjún kívül elmondta, hogy az építkezés során ugyan láthatták már őket az új szomszédok, egy szűk körön kívül még senki sem tudja, hogy hol épül fel az ultramodern Gáspár-villa. A titkolózásra a családnak jó oka van: az utóbbi időben szó szerint elszabadult a pokol az internetes oldalakon, van egy réteg, akik sportot csinálnak abból, hogy a Gáspár családot bántsák, fenyegessék, rossz színben tüntessék fel. Ebben a felfokozott helyzetben más sem hiányzik Győzike életéből, minthogy idegenek tűnjenek fel az épülő háza körül, és zaklassák őket és az új szomszédokat, akikkel még csak most kezdenek el – remélhetőleg jó – kapcsolatot kialakítani.

Előbb-utóbb kiderül

Győzike természetesen tisztában van azzal, hogy a beköltözésük után nagyon hamar híre megy, hogy ők lakják az új házat, de úgy véli, hogy ebben az esetben jobb a később… Lesz ugyanis idejük szépen behurcolkodni, berendezkedni, és elkezdeni egy teljesen új életet, amire egyébként már nagyon régen vágyott a família.