Baj van: Nagyon beteg Hódi Pamela kislánya - Life Story

Baj van: Nagyon beteg Hódi Pamela kislánya

A főkép nem mostani!

Hódi Pamela egy Instagram-bejegyzésben mesélt az elmúlt napjairól, ami nagyon fárasztó és lelkileg is megterhelő volt számára, ugyanis nagyon beteg lett a kislánya.

Szomorú bejegyzést írt a közösségi oldalára Hódi Pamela, akinek kisebbik gyereke, Tóth Evolet Olivia egyk napról a másikra nagyon beteg lett. Férjével, Tóth Bencével közösen kellett ápolják az állapota miatt, és szinte egy percre sem tudtak elmozdulni mellőle. A kétgyerekes édesanya hosszasan taglalta, hogyan igyekezett helytállni a munkában, a háztartásban és anyaként is az elmúlt időszakban.

Ez a sorozat volnék én. Megterveztem a mai napomat, de nagyjából semmi nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Via váratlanul belázasodott az éjszaka és bármilyen hihetetlen is, de két fős volt az ápolása.

Az első fotón azt látjátok, amikor dolgozom, azaz tartalmakat gyártok időpontra. Ha lapoztok, láthatjátok, ahogy anyaként munka közben babusgatom a kis betegemet, akinek 3 percenként változott hogy anyára, vagy apára van szüksége. Ezekben a 3-5 percekben rohangáltam felvenni a videókat, fotót készíteni, ruhákat rendszerezni, meetingelni, időre posztolni mindent, gyógyszert készíteni stb, ja és 3 éve megtanultam nagyon gyorsan enni is. Harmadik videón láthatjátok azt, ami ritkán vagyok én. Csinos ruciban, kimozdulva a megszokott hétköznapokból elindulni egy rendezvényre. És végül az utolsó fotón van az, ami a mindennapjaim része. A finomságok elkészítése a családnak.

Ezek csak szösszenetek az elmúlt 24 órámból, hisz a hajnali ébredéseket, készülődést a fotókhoz és videókhoz, az egésznapos pakolást és takarítást már meg sem örökítettem, hiszen, ahogy nektek, úgy nekem is az életem részei.

Nagyon nehéz volt a mai napot kilogisztikázni minden téren, de a legfontosabb az volt, hogy ilyen magas és folytonos láz mellett mindketten mellette legyünk” – mesélte Hódi Pamela, aki azt is elárulta, hogy még ilyen helyzetben is sikerült megoldania minden feladatot, és a kis Olivia is jobban van.