Harci késsel akarta átvágni 8 éves kislánya torkát Soroksáron - videóval - Life Story

Harci késsel akarta átvágni 8 éves kislánya torkát Soroksáron – videóval

Harci kést fogott a 8 éves kislánya torkához, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli a saját gyerekét egy egyiptomi férfi Soroksáron. A kegyetlen apa a volt élettársa házában túszul ejtette a kislányt. A túszejtő most állt bíróság elé.

Lőfegyverekkel a kezükben állnak a TEK kommandósai ennél a soroksári háznál, hogy kiszabadítsák azt a 8 éves kislányt, akit az egyiptomi édesapja ejtett túszul. A férfi egy bozótvágó és egy zsigerelő – harci kést vett magához, 8 éves gyerekével együtt elbarikádozta magát és azzal fenyegetőzött, hogy elvágja a kislány torkát.

A 42 éves férfit végül a fürdőszobában kapták el. A lányt az egyik kommandós ölbe vette, úgy menekítette ki a soroksári házból. Az eset tavaly júliusban történt.

A kegyetlen apát csütörtökön bilincsben, vezetőszáron állították a bíróság elé. Kiderült, a férfi 2020-ban brutálisan megverte a lány anyját. A bíróságon most ezért is felelnie kell. Az előkészítő ülésen az ügyész ismertette a bántalmazás kegyetlen részleteit.

„Fojtogatni kezdte, miközben azt mondta neki, hogy maradjon csendben” – mondta az ügyész.

A férfi ezután a nő száját is befogta.

„A sértett lábait a feje mellé felhajtotta, és újra ráfeküdt, majd a sértettet arcának bal oldalán egy alkalommal pofonütötte” – tette hozzá az ügyész.

Később kitervelte, hogy túszul ejti a gyereket, mert nem tudta elfogadni, hogy a nő már nem akar vele lenni. A soroksári házhoz ajándékot vitt, amit a kapura akasztott. Elbújt, majd, amikor a gyerek a nagyapjával kisétált az ajándékért, elkapta a kislányt és bezárkózott vele a házba.

Közölte, hogyha bárki belép a lakásba, megöli a gyermeket, megöl mindenkit, majd a volt élettársát szidalmazta. Olyan kijelentéseket tett, hogy a gyermekét csak ő szereti, megöli a gyermeket, és magával is végezni fog

A kést a gyerek nyakához tartotta. Megparancsolta a kislánynak, hogy az édesanyja nevét kiabálja.

A férfi a tárgyaláson nem ismerte el a tettét, a letelepedési státuszát visszavonták, kitilthatják Magyarországról. A férfi kegyetlenségei miatt gyerekét sem láthatja többé. Az ügy tanúk meghallgatásával folytatódik.

Megosztás