Megerőszakolt egy csecsemőt a tanársegéd, filmre vette a szörnyűséget - Life Story

Megerőszakolt egy csecsemőt a tanársegéd, filmre vette a szörnyűséget

Már nem ez volt az első eset.

Pénteken ítélte el a bíróság azt a 25 éves férfit, aki nemrégiben videóra vette, ahogyan megerőszakolt egy magatehetetlen csecsemőt – írta meg a Metro a minap.

Tommy Lee Allington tanársegédként dolgozott az egyik iskolában az Egyesült Királyságban, ám miután hazaért a munkából minden egyes nap bűnbe esett.

Gyerekeket erőszakolt, sőt, kifejezetten csecsemőket választott áldozatául, mondván ők még nem tudják elárulni senkinek, mi történt velük, hiszen nem tudnak beszélni.

Egy idő után azonban ez nem elégítette ki a fiatal férfit, a kicsikről képeket és videókat készített, majd feltöltötte őket egy közösségi oldalra, ahol más pedofilokkal osztotta meg élményeit.

Fotó: South Wales Police

A rendőrök az Instagram-profilja alapján lenyomozták, így egyik nap megjelentek a lakása előtt, majd házkutatást tartottak.

Az egyenruhások több mint 1500 szexuális jellegű képet találtak egy padlásra rejtett telefonon, melyből 252 felvételen csecsemők voltak.

A hatóságok 17 gyermek megerőszakolásával, szexuális zaklatásával, erotikus tartalmú felvételek készítésével, birtoklásával és terjesztésével vádolták meg.

A pedofil férfi végül bevallotta tetteit, melynek következtében pénteken a swansea-i koronabíróság 18 év és nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte.

Megosztás