„Az angyalokkal pihen” – zokogva búcsúzott a 3 éves elgázolt lánytól a családja - Life Story

„Az angyalokkal pihen” – zokogva búcsúzott a 3 éves elgázolt lánytól a családja

A család fájdalma felfoghatatlan.

Felfoghatatlan fájdalmat szenvedett el egy kisgyermek családja. Hétfőn fogják örök nyugalomra helyezni a hároméves Rosie McDonagh-ot, akit szerdán délután gázolt halálra egy autó Írországban.

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Rosaleen összetört szívű szüleit, Bernardot és Victoriat, valamint testvéreit, Berniet, Juliat, Valeriet, Priscillat és Jolenet hagyta hátra.

Gyászmiséje hétfőn 12 órakor lesz a portlaoise-i Szent Péter és Szent Pál templomban, temetése ezt követően a Mountmellick-i Szent József temetőben lesz.

Az angyalokkal pihen

– búcsúzott tőle gyászoló családja.

Rosaleen tiszteletét többek között a casheli O’Reilly család is lerótta, akik kedd este a Co Tipperary állambeli Cashelben autóbalesetben elvesztették hároméves fiukat, Tommyt, akit a nagyszülőkkel együtt temettek el a vasárnapi gyászmisét követően.

Gondolataink és imáink Rosie szüleivel és családjával vannak, miközben szeretett lányukat/testvérüket/unokájukat gyászolják. Isten adjon erőt, hogy átvészeljék ezt a szörnyű megpróbáltatást. Rosie-nak van egy barátja a mennyben a mi gyönyörű Tomunk. Megszakad a szívünk értetek. Isten áldjon

– küldte a megható sorokat a nagyszüleivel elhunyt Tommy családja.

Megosztás