Vérfagyasztó látvány fogadta egy kétéves gyerek édesanyját, a családot a nagyobbik fiú riasztotta - Life Story

Vérfagyasztó látvány fogadta egy kétéves gyerek édesanyját, a családot a nagyobbik fiú riasztotta

Nagyobbik testvére kiabált, hogy nagy a baj.

Hatalmas veszély leselkedik a kisgyerekekre egy olyan hétköznapi tárgy miatt, amely valószínűleg minden háztartásban megtalálható. Egy édesanya hátborzongató beszámolójából kiderül, a családjukban kis híján tragédia történt emiatt – írta kedden a brit The Sun.

Fia, a kétéves Archie túlságosan kíváncsi volt, és ez majdnem az életébe került. Az anyuka hajnali négy órakor nagyobbik gyereke hangos lépteire riadt fel. A négyéves fia azt kiabálta, hogy öccse a fürdőkádban van, és azonnal segíteni kell rajta.

A családnak vérfagyasztó látvánnyal kellett szembesülnie. A gyerek a kádhoz húzott egy sámlit, aminek segítségével sikerült bemásznia, ezt követően benyomta a dugót és megnyitotta a csapot.

 

 

A kád másodpercek alatt megtelt vízzel, túlcsordult, a kis Archie pedig láthatóan próbál kijutni, de nem sikerült neki. Elfáradt, feladta a küzdelmet, térdre rogyva, alva találtak rá ruhában és pelenkában.

Édesanyja nagyon hálás, amiért nagyobbik gyerekük felébresztette, bele sem mer gondolni, mi történhetett volna ellenkező esetben. Az eset után Archie-t megvizsgálta egy orvos, és mindent rendben talált.

Azóta komoly biztonsági intézkedések történtek a család otthonában, már lakatot tettek a fürdőszoba ajtajára, a dugót elzárták egy szekrénybe, a kisfiú szobájának ajtajára pedig érzékelőt szereltek fel, hogy akárhányszor kinyílik, hangos jelzéssel figyelmeztesse a szülőket.

Megosztás