„Pénzért mindent, még a hülyeséget is" – ismét keményen betámadták Berki Mazsit – videó - Life Story

„Pénzért mindent, még a hülyeséget is” – ismét keményen betámadták Berki Mazsit – videó

Berki Mazsi legújabb posztja ismételten felháborodást keltett követőiben. Most többen úgy érezték, ki kell oktatniuk a sztáranyukát, miközben csak egy fizetett reklámnak tett eleget.

Berki Krisztián özvegyének közösségi oldalain heti rendszerességgel tűnnek fel reklámok. Ezen senki sem lepődhet meg, hiszen évek óta influenszerként dolgozik, ez pedig azzal jár, hogy a nevét adja bizonyos termékekhez, programokhoz vagy időnként egy-egy fontosabb kezdeményezéshez. Így történt ez most is, de mint minden posztja, ez is indulatokat vált ki követőiből. Nagyon fontos téma manapság a környezettudatosság, a sztáranyuka is  erre próbál „nevelni” új videójával, vagy mondhatnánk úgy is, hogy ösztönzi követőit, sikertelenül… Ugyanis azt történt, hogy a felvétel tartalmában sokan találtak hibát, és mint mindig, ezúttal is hangot adtak véleményüknek. A hangsúly azonban most sem sikerült jól, többen kioktatták.

Pénzéhesnek tartják követői Berki Mazsit

– Szeretném Neil Armstrong szavait idézni: ,,Kis lépés ez egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek.” Azt gondolom, ez a mondat a környezetünk megóvására is igaz. Tegyünk együtt a Földért! – minden ezzel a poszttal és a már említett videóval kezdődött, melyben még mindig jól látszódik a szeme alatti kék folt, amit sportolás közben szerzett. Volt itt minden, csak úgy záporoztak rá a negatív vélemények.

– Furcsa dolog azt hallani tőled, hogy tegyünk együtt a Földért, amikor egy 6000 köbcentis terepjáró mellett állsz! – írja egyikük, míg mások azonnal a piszkos anyagiakat vélte fontosnak.

– Végre! Pénzért mindent, még a hülyeséget is! Tudatlanok!

– Mindjárt gondoltuk, hogy te, Mazsola, nem maradhatsz ki a fizetős produkcióból – olvasható a posztokban.

Van, akinek az fáj, hogy mindezért pénzt kap, míg más a tartalmat kifogásolta.

– Az alumínium is káros, demenciát okoz.

– Az alumínium az úgyszintén káros! Főképp, ha citromos limonádé, és az összes savas totál oldja az alumíniumot. Ha már az egészsége hivatkoznak, akkor üvegből készült kulacs egészségesebb! – tájékoztatták Mazsit követői.

Berki Mazsi
Mazsi sok változáson ment keresztül az utóbbi időben  Fotó: Instagram

Posztjaival indulatokat vált ki

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a sztáranyuka hamarosan egy tévéműsorban szerepel majd, ahol bizony adni és kapni is fogja a pofonokat. Utóbbira már az edzések alatt is akadt példa, ennek a nyomait viseli még ma is az arcán. Ahogy az mindig lenni szokott, Mazsit – még ha a rengeteg bántó megjegyzés az ellenkezőjéről árulkodik – nagyon sokan szeretik, ők próbáltak védelmére kelni a rosszindulatú cunami kérdésekkel szemben, melyben arról faggatják, ki vert be neki.

Nem szoktam kommentelni, de most nem bírom ki. Ennyi undorító, bunkó embert! 

– Tegyetek már fel képet magatokról, majd jól lefikázunk benneteket! Ő is egy ember, vállalja magát így is, mert bármi történhetett. Nem takargatja, pedig tudja mennyi “kedves” ember van.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅